Nyheter / Vertigo på Textival

 

Vertigo på Textival

I helgen packade tre bokförlag (inklusive böckerna!) in sig i en bil och åkte till Göteborg för att medverka i Textival. Tranan, Vertigo och ETC Bokförlag. Vi gjorde som man gör när man är ute och bilar, sjöng med i Sin with Sebastians ”Shut up (and sleep with me)”, stannade i Gränna och köpte polkagrisar samt drog ordvitsar för att värma upp inför vår slutdestination. Väl framme på mässan bytte vi om till sjömanskostymer och sedan släpptes besökarna in. Bland de många författare som deltog i mässan kan vi nämna Vertigos översättare (av Zürn och Bellmer), poeten Helena Eriksson, som framträdde under flera programpunkter. Själva stod vi vid vårt bokbord och informerade besökarna om Stormtrupperna, sålde böcker och hade det ypperligt trevligt.

Vertigo på Textival

De böcker som var mest populära var givetvis våra nyheter Semester på Maison Blanche och andra texter av Unica Zürn och Hans Bellmers Bildens anatomi, men även vår prisbelönte författare Martin Tistedts roman Vår.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>