Sexpuckona anfaller – Sofia Albertsson

Sexpuckona anfaller – Sofia Albertsson

4.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 kundrecension)

60:00 kr

Sofia Albertssons bok är både en skrattfest och en sedelärande, klassificerande undersökning av den manliga sexualitetens mest förvirrade avarter.

Produktbeskrivning

Sexpuckona anfaller! innehåller en rad konversationer med unga och gamla män som av någon anledning tror att det är en bra grej att sextrakassera en människa som råkar ha en sida på en webcommunity.  Till sin fasa upptäcker dock dessa män att just den här människan inte bara raderar deras ”hejsan vill du se min snopp på bild?” utan ger svar på tal. Sofia Albertsson har tagit tillfället i akt att driva utav helvete med de korkade snubbarna.

Resultatet är både en skrattfest och en sedelärande, klassificerande undersökning av den manliga sexualitetens mest förvirrade avarter.

Ett litet smakprov:

mattstone300:
ställer du upp för pengar?

Fia:
Ställer upp vad, kanoner och tjocka hushållsmaskiner? Nej, det gör jag inte. Varför vill du veta det? Kan du inte ställa upp dem själv?

mattstone300:
undrar om du knullar mig mot ersättning?

Fia:
Med hushållskanoner? Nej, det tycker jag du gott kan göra själv, jag har ingen på lager just nu ändå så.

Röster om boken:

Jag skrattade så jag grät ibland när jag läste, och jag kände igen precis alla typer av puckon, för jag tvingas tyvärr också handskas med dem. [–––] … efter att ha läst Sofias bok är jag ganska inspirerad till att svara betydligt elakare eller roligare saker på alla sexpuckons patetiska försök till kontakt. (Karolina Lassbo, Glamourbloggen )

Visst går det att skratta igenkännande åt dess innehåll, eller gotta sig åt hur förbannade sexpuckona blir när de möts av oväntat mothugg, men framförallt är Albertssons bok en instruktion. Ett sedelärande litet rosa (såklart!) verktyg att hämta inspiration och kanske också ork ur. För något som Albertsson tycks vilja säga är att ingen ska behöva utstå den här typen av sexuella trakasserier, oavsett om det sker på nätet eller inte. (Nittonde Stolen )

Det är ju, trots allt, ganska svårt att inte skratta på sig vid tanken på att någon faktiskt skrivit akn vi chatt på smn pusss med förhoppningen att det skulle resultera i en sexträff. (www.stefanisaksson.com)

Mer information

Titel

Sexpuckona anfaller!

Författarnamn

Sofia Albertsson

ISBN

9789185000425

Bandtyp

Mjukband

Grafisk form

Carl Johansson

Antal sidor

102

Utkom

Mars, 2007

1 recension för Sexpuckona anfaller – Sofia Albertsson

  1. gilaodlan@msn.com
    4 av 5

    :

    vi behöver inspiration för att bemöta en del jävligt märkliga typer ..

Skriv en recension

Vertigo gissar att du också är intresserad av…