ariel-held-sag-inte-det-har-till-nagon-510×717

Säg inte det här till någon – Ariel Held

4.00 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 kundrecensioner)

160:00 kr

Säg inte det här till någon är på många sätt en upprörande roman. Kanske mest för att den inte räds att skildra det tabubelagda. Det är en roman som inte skäms, utan låter sin kvinnliga huvudkaraktär leva ut begär som många skulle fördöma.

Produktbeskrivning

Den 34-åriga skådespelerskan Elise lever i en relation med en deprimerad man. Om nätterna fantiserar hon om den våldsamma Tentakelmannen, om dagarna växlar hon mellan att arbeta och att försöka få liv i sin relation. Kärleken till sambon räcker inte till, så när hon träffar den dominante Armand kan hon inte stå emot frestelsen. De inleder en affär. I sina rollspel utforskar de det mest förbjudna – hon spelar en liten flicka och han hennes pappa.

Säg inte det här till någon är på många sätt en upprörande roman. Kanske mest för att den inte räds att skildra det tabubelagda. Det är en roman som inte skäms, utan låter sin kvinnliga huvudkaraktär leva ut begär som många skulle fördöma. Säg inte det här till någon är en bok om sexuella fantasier, tentakler, rosetter och örfilar. Det är också en roman med humor och mer insikt än de flesta andra inom erotikgenren.

Trailer för Säg inte det här till någon.

 

Pressröster om Säg inte det här till någon:

Det intressanta med boken är att den inte bara är eggande och emellanåt riktigt upphetsande. Den reser en mängd frågor om normer, om sexualitetens roll i det moderna samhället. Vad sex representerar i enskilda människors liv. Undertexten är stark och krävande på ett osedvanligt utmanande och konstruktivt sätt. […] Ariel Held skildrar skickligt och laddat, insiktsfullt och temperamentsfullt de sexuella fantasiernas svarta sidor, dessa driftens mörka och dolska drömmar om dominans, underkastelse, brutalitet och den känsla av frihet från ansvar som den underkastade kan tillåta sig. – Tidningen Kulturen

Mer information

Författarnamn

Ariel Held

Titel

Säg inte det här till någon

ISBN

9789186567255

Bandtyp

Inbunden

Grafisk form

Carl Johansson

Omslag

Loka Kanarp

Antal sidor

147

Utkom

Augusti, 2014

2 recensioner för Säg inte det här till någon – Ariel Held

 1. carnerup.anna@gmail.com
  4 av 5

  :

  Att kittlas och förfasas över vad fantasin kan ge. Allt är möjligt, men behöver inte vara på riktigt. Skön läsning som inbjuder till lekar.

 2. centerwall@yahoo.se
  4 av 5

  :

  Storleken har ingen betydelse – i alla fall inte när det gäller böcker.
  Den här lilla kortromanen rymmer nämligen mycket mer än många tegelstenar: väl gestaltade och trovärdiga personer, en intressant och kittlande relation samt naturligtvis en hel del snusk. Spännnde, förbjuden och vågad snusk. ”Säg inte det här till någon” är en väldigt välskriven liten roman som jag varmt kan rekommendera.

Skriv en recension