Klitty och da Vinci-kådisen – Anastasia Wahl

Klitty IV : Klitty och da Vinci-kådisen

40:00 kr

Klitty och da Vinci-kådisen är den på alla tänkbara sätt mest skamlösa rip off på en internationell bestseller som någonsin gjorts.

Produktbeskrivning

SCOUTMORD! AGENTPORR! DVÄRG-OLLE!

Hör du till dem som fick den där omtalade bästsäljaren i julklapp – och hatade den? För lite våld och sex? För få gapskratt? Fjantiga gåtor? New agetrams? Töntiga typer? För lite äkta romantik? Då har du kommit rätt nu.  Klitty och da Vinci-kådisen är den på alla tänkbara sätt mest skamlösa ripoff på en internationell bestseller som någonsin gjorts. Det fanns de som trodde att det var en seriös författare som dolde sig bakom pseudonymen Anastasia Wahl. Men här bevisar hon en gång för alla att hon varken har stolthet eller gränser: hon gör allt för sina läsare. Och för poesin.

Möt den harmynta stjärnjournalisten Klitty Andersson och hennes gränspsykotiska, sexmissbrukande kumpaner: Dvärg-Olle, hotellstäderskan Lina och systrarna Muttander. Den här gången avbryts Klittys födelsedagsfirande i Klittygrottan av ett ohyggligt mordfall i Kungliga biblioteket i Stockholm. Vad betyder de hemliga tecknen som den avlidne bibliotekarien lämnar efter sig? Vart pekar alla de ockulta spåren? Och vad är det för urgammal, sladdrig grej de hittar i det hemliga rummet? För att finna svaren ger sig Klitty av tillsammans med den mördades dotter på en resa över globen som för dem till helvetet och tillbaka, och allt djupare ner i den mörkaste av konspirationer. Till slut står Orala rummets homofoba heterobögar mot scoutrörelsens heliga små krigare.

Och då blir det rajtan-tajtan vill vi lova!

RÖSTER OM DE TIDIGARE KLITTYDECKARNA:

Människan bakom boken besitter uppenbart en enorm fantasi. På ett skönt perverst sätt. Anastasia Wahl fortsätter att sparka uppåt och slicka nedåt med sin djuppenetrerande samhällssatir i samma pigga och snuskiga ton som i sitt debutalster. (Christopher Eliasson, akademisk skateboardare)

Med sina groteskt överdrivna psykopater och konspirationer, sina debila porrintriger, sina eviga stilövningar, och sina allestädes närvarande förfrämlingseffekter, sätter Wahl deckaren på plats. (MartinJohnsson.com)

Genremässigt är Klitty en stilsäker parodi på både deckare och pornografi, med inslag av slapstick och lyteskomik … Så groteskt, så provokativt, så skitkul! Det är bara för mycket, och just därför funkar det. (Maria Nygård, Astra nova)

Mer information

Titel

Klitty och da Vinci-kådisen

Författarnamn

Anastasia Wahl

ISBN

9789185000272

Grafisk form

Götterdämmerung & Tourette

Antal sidor

208

Utkom

September, 2006

Illustrationer

Jimmy Wallin

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli den första att skriva en recension “Klitty IV : Klitty och da Vinci-kådisen”

Vertigo gissar att du också är intresserad av…