den_vidrige-anastasia_wahl-369517-frntl

Den vidrige (ljudbok)

80:00 kr

Art. nr. 9789185000210. Kategorier: , , , .

Produktbeskrivning

Lina Perned (känd från filmer som Ha ett underbart liv, Lithivm och Naken, samt tv-serien En fyra för tre) har läst in den första Klittydeckaren som talbok. Helt ocensurerad! Med bonusmaterial (bloopers)! Tre cd-skivor i ett snyggt omslag. Hör Lina Perned med sin Helsingborgdialekt förmedla en av de vansinnigaste, porrigaste och roligaste böcker som någonsin skrivits.

Anastasia Wahl har splittrat Sverige med sina Klittydeckare. På ena sidan står de fisförnäma med näsan i vädret och krampande ringmuskler. På andra sidan de gränslösa, de sanslösa, de gapskrattande. En sak är säker: Klittydeckarna liknar ingenting du tidigare läst. Porriga, våldsamma, burleska, satiriska och respektlösa: litterär extremism och totalt vanvett, för den som inte nöjer sig med att bara ha det lite småtrevligt.

Österköping är en helt vanlig, svensk småstad. Korrupta politiker härskar tillsammans med cyniska affärsmän. Under perversa möten i FrimurareOrdens bastu styr de staden med järnhand. Men en dag går allting snett. De grova systrarna Muttander sexmördar representanten för de multinationella ägarna till bygdens viktigaste fabrik. Makteliten beslutar att sopa igen alla spår. Den dystre kommissarie Ballander får uppdraget tillsammans med sina obscena konstaplar. Men den störtkåta, harmynta journalisten Klitty Andersson är dem på spåren. Håll äggstockarna i ett fast grepp – Den vidrige för dig i rasande fart via svullna slemhinnor och blödande överklasspojkar till ett monstruöst klimax. Se bara upp så du inte skrattar ihjäl dig!

Mer information

Titel

Den vidrige (ljudbok)

Författarnamn

Anastasia Wahl

ISBN

9789185000210

Bandtyp

cd-skiva

Utkom

November 2011

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli den första att skriva en recension “Den vidrige (ljudbok)”