den-tredje-systern-trilogin

Den tredje systern

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 kundrecension)

60:00 kr

Boken innehåller hela trilogin: Den tredje systern, Gå ner för trappan och Övervakningen.

Produktbeskrivning

Trilogin innehåller: Den tredje systern, Gå ner för trappan och Övervakningen.

Du vaknar bredvid en död kvinna på ett smutsigt hotellrum. Du jagas genom Stockholms underjord. Du blir dräktig med ett monster. Du reser genom Europa förföljd av hemliga agenter. Du är man. Du har koll. Men du har ingenting att sätta emot Den tredje systern.

Tre romaner:
Deckare. Skräckberättelse. Spionthriller.
En huvudperson:
Han är som vem som helst, en lögnare, en fifflare, en som försöker överleva med alla medel.

Gunnar Blås värld är fylld med drömmar om sex och våld. Hans romaner är inte bara fartfyllda och underhållande, utan också humoristiska och existentiella.

”Spring och köp mina vänner.” – Benny Holmberg, TK.

Inför pocketutgåvan har Gunnar Blå bearbetat den första delen av trilogin. Dessutom är utgåvan försedd med ett omfattande bonusmaterial: kartor, bilder, recensionsklipp och ett bortklippt avsnitt.

Mer information

ISBN

9789185000845

Titel

Den tredje systern – trilogin

Författarnamn

Gunnar Blå / C-M Edenborg

Antal sidor

466

Utkom

2011-01-13

1 recension för Den tredje systern

  1. bellablomstrand@gmail.com
    5 av 5

    :

    Påbörjade denna pärla på ett flygplan på väg till semester i Italien. Kunde knappast njuta av den italienska hamnstadens frestelser förrän jag läst ut boken – Gunnar Blå hade mig fullständigt i sitt våld. Jag följde med nedför trapporna och slukade erotiska möten i psykedeliska salar. Bevittnade ond bråd död, med stor förälskelse. En riktigt bra bok följer med en i verkliga livet efter man läst klart den. De italienska kvarteren verkade därför gömma på grymma eller läckra hemligheter och bland befolkningen i den lilla byn kunde jag allt som oftast urskilja drag som påminde om de karaktärer jag lärt känna i trilogin. Lika svampigt som vissa passager i boken! Fem av fem!

Skriv en recension