Berättelsen om O – Pauline Réage

Berättelsen om O – Pauline Réage

150:00 kr

Nu är äntligen nyutgåvan av de erotiska klassikernas klassiker Berättelsen om O (Histoire d’O) släppt! Boken publicerades under pseudonymen Pauline Réage 1954 och har sedan dess tryckts om oräkneliga gånger på många språk.

Kategorier: , , .

Produktbeskrivning

Nu är äntligen nyutgåvan av de erotiska klassikernas klassiker Berättelsen om O släppt!

O förs av sin älskare till ett slott där hon skändas av en rad män. När hon återvänder till sin lägenhet och sitt arbete tvingas O följa en mängd regler med syftet att göra henne till en fulländad slav. Underkastelsen får en allt större betydelse i hennes liv; i takt med att plågorna blir svårare blir de också ljuvare att utstå. O bär sina märken med stolthet.

Berättelsen om O (Histoire d’O) publicerades under pseudonymen Pauline Réage 1954 och har sedan dess tryckts om oräkneliga gånger på många språk. Boken har inspirerat en rad efterföljare, men ingen av dessa har lyckats nå upp till originaltextens starka skönhet. 1994 avslöjade den respekterade författaren Dominique Aury att det var hon som dolde sig bakom pseudonymen och att hon skrev Berättelsen om O som ett kärleksbrev till sin älskare Jean Paulhan.

Mer information

Titel

Berättelsen om O

Författarnamn

Pauline Réage

Översättning

Bengt Söderbergh

ISBN

9789186567200

Bandtyp

Inbunden

Genre

Roman

Antal sidor

185

Utkom

Mars, 2014

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli den första att skriva en recension “Berättelsen om O – Pauline Réage”