Strict Standards: Declaration of WC_Product_Bundle::get_price() should be compatible with WC_Product::get_price($context = 'view') in /storage/content/39/206139/vertigo.se/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-bundles492/includes/class-wc-product-bundle.php on line 1338 Strict Standards: Declaration of WC_Product_Bundle::get_regular_price() should be compatible with WC_Product::get_regular_price($context = 'view') in /storage/content/39/206139/vertigo.se/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-bundles492/includes/class-wc-product-bundle.php on line 1338 Strict Standards: Declaration of WC_Product_Bundle::is_on_sale() should be compatible with WC_Product::is_on_sale($context = 'view') in /storage/content/39/206139/vertigo.se/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-bundles492/includes/class-wc-product-bundle.php on line 1338 Strict Standards: Declaration of WC_Product_Bundle::get_price_suffix() should be compatible with WC_Product::get_price_suffix($price = '', $qty = 1) in /storage/content/39/206139/vertigo.se/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-bundles492/includes/class-wc-product-bundle.php on line 1338 Notice: Konstruktörsmetoden för WP_Widget i ACG_Nav_Menu_Widget har fasats ut sedan version 4.3.0! Använd
__construct()
istället. in /storage/content/39/206139/vertigo.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4510 Äkta skräck – Magnus Blomdahl | Vertigo Förlag

Äkta skräck – Magnus Blomdahl

120:00 kr

Äkta skräck är den första skildringen av den nya vågen av extrem film som kommit under de senaste tjugo åren. Boken är rikligt illustrerad med foton från filmerna, på huvudpersonerna och bakom scenerna, i färg och svartvitt.

Beskrivning

Äkta skräck är den första skildringen av den nya vågen av extrem film som kommit under de senaste tjugo åren. Boken är rikligt illustrerad med foton från filmerna, på huvudpersonerna och bakom scenerna, i färg och svartvitt.

Ur förordet:

”Den här boken handlar om skräckfilm. Skräckfilm på riktigt. Filmer som blöder, skrämmer och som passerar gränsen för vad man trodde var tillåtet.
Jag menar att vi de senaste tjugo åren sett en helt ny våg av skräckfilmer från USA och Europa och Asien. Ofta har de gjorts av entusiaster och eldsjälar med små budgetar men förintande ambitioner. De har sträckt sig ut mot betraktaren och försökt peta henne i hjärtat med en smutsig fingernagel. De har gått över alla gränser i jakten på uppmärksamhet och intensitet.
Den här boken innehåller ett antal unika intervjuer med de bästa och mest intressanta skaparna av extrem film idag. Den är tillägnad dem utan stora bolag i ryggen, eldsjälarna, dem som jobbat extra som pizzaförsäljare, lånat pengar av sina föräldrar och som blivit misshandlade på grund utav sina filmer.
Intervjuerna har kretsat kring svarta hål, helvetiska inspelningar, finansiella problem, dödshot, psykisk terror, sexuell manipulation, emetofiliska excesser, autentisk brännmärkning, incest, grovt fysiskt våld, pedofili, nekrofili, ångest, moral och förstörelsen av destruktiva alter egon.
De här berättelserna liknar inga andra.”

 

Sagt om Äkta skräck:

”Som intervjubok betraktat är Äkta Skräck ett väldigt intressant bidrag som dessutom, såvitt jag vet, står som något ytterst unikt på den svenska litterära arenan. Flera av personerna som intervjuas har något vettigt,eller åtminstone fascinerande, att säga om det de gör och även varför de gör det.” (David Larsson, From Beyond)

”Men Äkta skräck är först och främst en guidebok för den oinvigde, en provkarta av nedslag i en för många främmande filmkultur. Som sådan är den imponerande bred och lättillgänglig, för att inte säga utmärkt. Och Blomdahl utgör sannerligen en formidabel ciceron ner i extremfilmens lockande, läckande träckhelvete.” (Erik van Ooijen, Kulturdelen.com)

Mer information

Titel

Författarnamn

ISBN

Bandtyp

Antal sidor

Utkom

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Äkta skräck – Magnus Blomdahl”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *